Обрати апартаменти
Новий Поділ
+380444980027Зворотний зв`язок
Меню
12.12 2022

У Новому Подолі відновлено платежі за придбані апартаменти

foto

2022 рік став справжнім випробуванням для кожної компанії, але попри складнощі ми продовжуємо рухатися вперед і працювати над тим, щоб реалізувати наш проєкт.

Ми розуміємо свою відповідальність перед інвесторами, тому ще в червні ми відновили будівництво Нового Подолу. Ми провели аудит та інвентаризацію об’єкту, відкоригували графіки та вивели будівельників для продовження робіт на майданчику нашого району.

Наразі у будинку №1 ми вже завершили влаштування пальового поля та плити під кран, виконали роботи з бетонної підготовки та змонтували баштовий кран. Ми також закінчили ростверк у першій секції. Вже набрали каркаси по вертикалу -1 поверху та почали монолітні роботи на 1 поверсі — заливаємо плиту поверху.

У будинку №2 виконали котлованні роботи, роботи з влаштування пальового поля та очищення ділянки після демонтажних робіт. Провели підготовчі роботи та виконали підбетонку під ростверк, наразі здійснюємо набір арматури під плиту ростверка.

У будинку №3 розпочали роботи на майданчику. Наразі проводимо підготовку до котлованних робіт — виконуємо розбивку та зачищаємо майданчик.

Незважаючи на складнощі, з якими ми зіткнулись з моменту відновлення робіт — дефіцит будматеріалів, руйнування ланцюжків поставок, припинення роботи або банкрутство підрядників, зростання собівартості будівництва щонайменше на 30%, ми продовжуємо будівництво нашого району та просимо вас поновити виплати за придбані апартаменти. Динаміка робіт на об’єкті у певній мірі залежить від платежів наших інвесторів, які придбали нерухомість на виплат, тому сподіваємось на вашу підтримку та розуміння.

З’ясувати поточний статус своїх платежів та обговорити графік внесення оплати ви можете у свого менеджера.

Відділ сервісу у робочому режимі та приймає дзвінки за номером (044) 494-04-00. Також залишаємо телефон нашого менеджера:

Катерина Кононенко — сервіс-менеджер O2 Residence.

+38 (067) 102-18-34

Схожі новини